Too Good To Go

Too Good To Go er en app der man får kjøpt god mat som ellers ville gått i søpla til en rimelig pris.

Too Good To Go


Hvordan virker den?

Too Good To Go er en app som gir deg mulighet for å kjøpe billig mat som ellers ville gått til spille.

Innstillinger/ funksjoner

Prisen varierer mellom 20 og 45 kr.

Når man klikker på et sted kommer det opp kort informasjon om hva slags mat man kan få kjøpt samt innenfor hvilket tidsrom den kan hentes. Et grønt symbol indikerer at det er mat å få kjøpt, mens et rødt symbol indikerer at stedet er utsolgt for overskuddsmat. Det opplyses også hvor mange porsjoner det er igjen.

Dersom man ønsker å kjøpe mat, må man indikere antall porsjoner man ønsker å kjøpe samt betalingsmåte. Man kan velge mellom å betale med kredittkort eller PayPal. I begge tilfeller må man ved første gangs kjøp registrere personalia og kredittkortopplysninger.

Kjøp. Hent. Spis. Enkelt, godt og miljøvennlig!

Vi har kun testet appen i Oslo hvor det er svært mange utsalgssteder. Dette er nok en app som er mest aktuell i byer og tettsteder. Men kartet gjør det uansett mulig å få en rask oversikt over tilbudet når man befinner seg på nye steder.

Gjennomføringen av kjøpet da vi testet appen fungerte bra, og maten vi fikk var en raus og velsmakende porsjon.

Appen har en oversikt over steder som selger mat. Man kan velge å vise alle utsalgsstedene, kun restauranter, bakerier, steder som selger frukt og grønnsaker eller kategorien annet. Man kan også søke på steder som ligger innenfor et bestemt postnummer. Eller man kan åpne et kart som viser din plassering samt de nærmeste stedene der du kan få kjøpt mat gjennom ordningen. Man kan også legge inn favoritter som for eks. har en hentetid som passer med din egen rytme. Man kan stille inn om det skal vises hvilke steder som er utsolgt for mat. I tillegg kan man kan også stille inn på den hentetiden og avstanden i km. som passer for en selv. Da vil kun de stedene som innfrir disse kriteriene vises i appen.

Appen kan innstilles på følgende språk foruten norsk bokmål: Dansk, tysk ,engelsk, fransk og forenklet kinesisk.

Kompatibilitet

Kompatibel med iPad, iPhone og iPod touch. Kompatibel med Android.

Veiledning til bruk av appen

Video fra utvikler:

Tilgjengelighet

Beskrevet av Fred Seter