Personvern

Bruk av informasjonskapsler
På Appbiblioteket.no bruker vi informasjonskapsler (“cookies”). Informasjonskapsler inneholder ikke personopplysninger og er ingen sikkerhetsrisiko for deg.

Du kan slå av og på funksjonen i de fleste nettlesere gjennom “innstillinger”, “sikkerhet” eller liknende. Hvis du slår av informasjonskapsler i nettleseren din, vil ikke alle tjenester virke som de skal.

Vi bruker opplysninger fra informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og innholdet. For hver side du åpner lagres opplysninger om hvilken side du er på, hvilken side du kommer fra og går til, hvilken nettleser du bruker, om du bruker PC eller mobile løsninger m.m. Slik kan vi forbedre flyten og opplevelsen for alle som bruker nettsiden.

Opplysningene brukes bare til å kartlegge hvordan og hvor mye Appbiblioteket brukes, men uten å identifisere IP-adresser. Vi bruker verktøyet Google Analytics i analysearbeidet.

Kommentarfelt
Under hver appbeskrivelse kan du legge igjen en kommentar. Navnet du skriver i kommentarfeltet vil vises på siden, men ikke e-postadressen. Du kan velge å ikke legge igjen fullt navn hvis du ikke ønsker at det skal vises på nettsiden.

Personvern i apper
Redaksjonen i Appbiblioteket garanterer ikke for at regler for personvern er ivaretatt for alle appene vi beskriver. Du finner vanligvis informasjon om personvern i appbutikken der du laster ned appene.

Vi anbefaler at appene du laster ned og operativsystemet alltid er oppdatert til siste versjon for å øke sikkerheten på telefonen eller nettbrettet. Du kan skru på automatisk oppdatering av appene du har lastet ned.

Her finner du informasjon om hvordan du oppdaterer apper: