Goodify

En app for gode gjerninger. Tilby din hjelp hvis du kan, eller be om hjelp hvis du trenger det.

Goodify


Hvordan virker den?

Denne appen er laget i Norge, ved hjelp av bidrag fra bl.a. Kavli stiftelsen og Nav. Utviklerne er ambisiøse, og har som mål at denne appen skal bli “AirBNB for frivillighet”. Allerede har Goodify 30000 medlemmer.

Første gang du bruker appen blir du bedt om å registrere deg med brukernavn og passord. Etter at det er gjort kan du logge deg inn på appen. Her kan du tilby den hjelpen du ønsker, og du kan lese andres ønsker om hjelp i nærområdet. Du kan også legge inn ønsker om hjelp, hvis du har behov for det.

Se en liten film fra Kavlifondet om hva appen kan gjøre:

Innstillinger/ funksjoner

Fra hjemskjermen kan du velge om du vil se ønsker om hjelp eller en oversikt over de som tilbyr hjelp. Appen kan brukes sammen med mobilens stedstjenester, slik at du får en liste som blir sortert med de nærmeste øverst i listen.

Nederst på skjermen finner du fra venstre:

  • Hjemknappen
  • Meldinger: Viser meldinger som er kommet til deg fra de du har meldt fra om at du kan hjelpe, eller de som har tilbudt deg sin hjelp.
  • Plusstegnet lager et nytt oppdrag. Velg om du vil be om hjelp, eller tilby hjelp.
  • Mine oppdrag: Viser en liste over de oppdragene du har registrert.
  • Profil: Legg inn informasjon om deg, få hjelp til å bruke appen og les ofte stilte spørsmål. Du har også mulighet til å stille spørsmål direkte til brukerstøtte.

Denne appen er enkel i bruk, og dens ideelle mål tiltaler oss her i Appbiblioteket.

Hvis du har behov for hjelp i hverdagen, eller hvis du er i posisjon til å kunne hjelpe andre på frivillig basis, bør du absolutt ta en titt på denne.

Skjermdump av hjemskjermen til appen Goodify

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Kompatibilitet

Kompatibel med iOS og Android.

Veiledning til bruk av appen

På nettstedet til utvikleren kan du lese om hvordan du legger ut og tar imot tjenester. Her kan du også lese utviklerens vurderinger om sikkerhet når du bruker appen.

Goodify – support

Tilgjengelighet

Bryterstyring Zoom/Skjermforstørring

Relaterte apper

Be My Eyes Too Good To Go Nabohjelp

Beskrevet av Frank Lunde