Bring

Handleliste med illustrasjoner som kan deles med andre. Mulighet for å gi varsel om en legger til noe på delte handlelister, skal innom butikken eller nettopp har handlet.

Bring


Hvordan virker den?

Digital handleliste der det allerede ligger inne mange alternativer i ulike kategorier, for eksempel «Frukt og grønt» og «Meieriprodukter». Du klikker på de varene du ønsker å handle, og de vil dermed endre farge og en kopi legges øverst på siden.

Det er mulig å legge inn kommentar på antallet som skal kjøpes inn, eller merket du ønsker. Det er også mulig å legge inn et bilde av en spesifikk vare i stedet for det illustrerte standardbildet. Om en vare ikke finnes i appen, er det mulig å lage sine egne varer. Disse kan du finne igjen nederst under kategorien «Egne varer».

Rett under handlelisten finner du en liste over nylig brukte varer, og en liste med handleforslag basert på tidligere varer du trolig begynner å bli tom for, samt varer den tror du har nok av.

Innstillinger/ funksjoner

  • Varer kategorisert etter tema.
  • Mulighet for å dele handleliste med andre.
  • Mulighet til å gi notifikasjon til de du deler liste med.
  • Mulighet til å lage egne varer.
  • Legge inn ønsket antall av en vare, eller spesifikt merke/type.
  • Legge inn egendefinert bilde av varen som skal kjøpes.
  • Deler av utvalget oppdateres etter sesong.
  • Inspirasjonsfunksjon med oppskrifter og handlelister.

Pedagogisk bruk

Hjelper med å strukturere handling av matvarer og andre varer. Mulighet til å dele listen med andre brukere, for eksempel familiemedlemmer, samboer, romkamerat eller andre.

Kompatibilitet

Kompatibel med iOS og Android.

Veiledning til bruk av appen

Video fra utvikler på Vimeo:

Tips og ideer til bruk av appen

Om en vare ikke finnes i appen er det mulig å lage sine egne varer, disse havner i så fall nederst under kategorien «Egne varer». Mulighet for å lage flere lister, for eksempel en til hjemmet, en til arrangementer, innkjøp av gaver, eller lignende.

Tilgjengelighet

Relaterte apper

Shopping List

Beskrevet av Elin Svendsen

Elin Svendsen

NAV Hjelpemiddelsentral, Sør-Trøndelag