Big Spender

En app laget primært for den som bruker førerhund. Den kan kanskje være nyttig for brukere av servicehund eller andre hundeiere. Appen hjelper deg å finne et sted i nærheten av der du befinner deg hvor du kan la hunden gjøre fra seg og kanskje lufte den.

Big SpenderHvordan virker den?

Big spender bruker ressurser fra “Open Street Map” for å finne steder i nærheten av der du befinner deg hvor det finnes gressmark/plen/skogbunn hvor hunden din kan gjøre sitt fornødne. Når du foretar et søk, vil du få opp en liste med steder i nærheten. Stedene er sortert slik at det nærmeste ligger øverst i listen. Etter at du har valgt et sted, vil du bli sendt videre til en navigasjonsapp (Google Maps eller Kart) som viser veien til stedet. Husk å ta med hundepose.

Innstillinger/ funksjoner

Dette er en enkelt oppbygd app, med få innstillinger. Etter at du har startet appen første gang, blir du bedt om å gi appen tilgang til stedtjenestene i telefonen. Etter at du har gitt tilgang vil du få opp listen med steder i nærheten.Nederst i skjermbildet finnes ved siden av søkeknappen en knapp merket “More”. Her finner du disse innstillingene:

  • Distances: Velg måleenhet for avstander
  • Areas: Velg måleenehet for flateinnhold
  • Directions: Velg navigasjonsapp

Kompatibilitet

iPhone med iOS 10 eller nyere.

Veiledning til bruk av appen

Skjermdump som viser et søkeresultat i Big Spender:

Skjermdump fra appen Big Spender

Klikk på bildet for å se det i full størrelse!

Skjermdump som viser et et søkeresultat etter at det er valgt. Det viser et kart over nærmorådet. Områder som kan egne seg til formålet er markert med grønn farge. Under kartet finnes en knapp merket “Directions”, som vil sende deg videre til Navigasjonsappen. Øverst til venstre  finnes en tilbakeknapp som sender deg tilbake til søkeresultatene:

Skjerdump fra appen Big Spender

Klikk på bildet for å se det i full størrrelse.

 

Tilgjengelighet

Bryterstyring Skjermleser

Relaterte apper

BlindSquare Seeing AI

Beskrevet av Frank Lunde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *