Baby Monitor 3g

Ved bruk av to enheter kan appen brukes som babycall/monitor/ videoovervåkning. Siste versjon av Baby Monitor 3g støtter Apple Watch.

Baby Monitor 3g


Hvordan virker den?

Baby Monitor 3g er både video og lyd monitor. Den ene enheten plasseres på ønsket sted (sender/babyenhet), og den andre enheten brukes mobilt (mottaker/foreldreenhet).

Innstillinger/ funksjoner

Editor – muligheter for punktliste.

Kompatibilitet

Kompatibel med iPad, iPhone og Apple Watch. Kompatibel med Android.

Tips og ideer til bruk av appen

Ved bruk er det viktig å rette kamera på babyenheten mot ønsket sted. Det er viktig at det er litt lys i rommet for at kameraet skal kunne se noe. En kan når som helst trykke på «kamera symbolet» for å se hva som foregår i rommet. En kan også velge sensitivitetsnivå for lyd. Når babyenheten fanger opp lyd vil dette høres umiddelbart på foreldreenheten, med alarm og vibrasjon. På foreldrenheten kan en trykke på mikrofonsystemet for å snakke tilbake til den andre enheten.

Den krever to ios enheter, og begge må være pålogget samme Apple ID (for å slippe å betale to ganger for samme app). Ved oppstart velges en enheten som skal være babyenhet og den andre foreldreenhet. Deretter vil en motta en pinkode for å starte paring av enhetene. Foreldreenheten kan sømløst veksle mellom både mobilnett og WiFi, og en vil få en alarm dersom en mister all form for dekning. Lyd og bilde fungerer fint på både 3G og 4G. Overvåkningen kan stoppes fra begge enheter.

Tilgjengelighet

Bryterstyring Skjermleser Zoom/Skjermforstørring

Apper fra samme leverandør

Baby Dreambox, Baby Monitor og Alarm

Beskrevet av Guro Weie