Apple Kundestøtte

Dette er en app for deg som er bruker av produkter fra Apple. Den hjelper deg på vei når du har behov for hjelp med et av produktene.

Apple Kundestøtte


Hvordan virker den?

Appen viser en oversikt over de produktene som er registrert på din iCloud konto. Du kan finne ut status på garantien, komme i kontakt med kundestøtte, eller få tilgang til beskrivelser av hvordan du selv kan prøve å løse problemet. Her finner du et stort utvalg av artikler til tips og ideer om hvordan du kan utnytte dine produkter bedre.

Innstillinger/ funksjoner

Når du starter appen vil du øverst på skjermen finne et søkefelt, som søker i alt innholdet. Hovedinnholdet på siden viser et utvalg aktuelle artikler .

Nederst finner du hovedmenyen som gir deg tre valg:

  • Oppdag: Les artikler med ulike tema og se informasjon knyttet til Apples produkter.
  • Få kundestøtte: Her kan du velge et av produktene som er knyttet il iCloud kontoen som enheten er logget inn med. Etter at du har trykket på et av valgene på siden, vil du komme til en meny hvor du har mulighet til å komme i kontakt med kundesupport. Du kan beskrive problemet ditt, og få opp opp veisvisere/beskrivelser som kan hjelpe deg til å kan løse problemet ditt selv.
  • Konto: Her kan du finne ut statusen på produkter du har levert inn til reparasjon og du kan finne ut om dine produkter dekkes av garantien. Her kan du også logge deg ut, og logge på med en annen iCloud konto.

Kompatibilitet

Kan brukes i alle nettbrett og smarttelefoner med iOS versjon 8 eller nyere

Tilgjengelighet

Bryterstyring Skjermleser Zoom/Skjermforstørring

Beskrevet av Frank Lunde