Audio Rush

Et spill som kan brukes av seende og blinde. Naviger gjennom en hiderløype, og få hjelp av lydsignaler til å finne veien.

Audio RushHvordan virker den?

Du kan styre ditt kjøretøy til venstre eller høyre ved å stryke over skjermen. Fra toppen av skjermen nærmer det seg et hinder. Hinderet har en åpning , og et lydsignal forteller deg hvilken retning du skal flytte deg for å komme gjennom åpningen når du er på høyde med hinderet.

Frekvensen på lydsignalet forteller deg om hvilken retning du skal flytte, og lydstyrken forteller deg hvor langt unna du er åpningen. Jo sterkere lyd, jo nærmere er du åpningen. Når du er på linje med åpningen i hinderet, høres ingen lyd.

Innstillinger/ funksjoner

Under oppstarten vil du bli guidet gjennom en liten sekvens med skjermbilder som veileder deg i hvordan du bruker appen. Når du har gått gjennom denne, kommer du til startskjermen. Her har du fem valg:

  • Get started: Viser brukerveiledningen på nytt.
  • Play: Starter spillet.
  • Visability enabled: Slår av eller på visuell visning av hindrene i spillet.
  • Ledertavler: Viser en liste over spillere med antall poeng scoret. Her kan du legge til venner som også bruker spillet. Dette forutsetter at du er innlogget i Game Center, og at dine spillende venner også er det og lagt til her. Game Center oppsett finner du i Innstillinger/Game Center.
  • Difficulty: Velg mellom tre ulike vanskegrader.

Kompatibilitet

Kompatibel med iOS.

Tilgjengelighet

Skjermleser

Relaterte apper

Blindfold Racer

Beskrevet av Frank Lunde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *